I SAMBAND MED DITT KÖP

Nedan hittar du all information om det praktiska runt ditt köp bl.a. produktgaranti, öppet köp samt köpvillkor. Har du frågor om ditt köp eller våra köpvillkor går det bra att chatta med oss. Chatten hittar du under fliken "fullständiga köpvillkor".

ALLMÄN INFORMATION

Alla produkter vi säljer kan användas i Sverige. Alla priser anges i svenska kronor. Alla priser på www.phonehouse.se. se är webb-priser och gäller även i butik. Undantaget är specifika kampanjer som endast gäller på webben. Phone House reserverar sig för prisändringar, slutförsäljning och ev. pris-eller faktafel som kan finnas på vår hemsida eller i våra annonser. Felaktigheter kan förekomma och vi reserverar oss till rätten att utan förvarning göra ändringar på den här hemsidan. Max två mobiltelefoner eller surfplattor per kund. Alla bilder på våra sidor ska ses som illustrationer, och Phone House kan inte heller garantera att en bild återger varans exakta utseende samt egenskaper.

Åldersgräns

För att handla hos oss ska du vara över 18 år. Om du är under 18 år måste målsman godkänna din beställning. Om så inte är gjort, makuleras din beställning med automatik och du måste be målsman göra beställningen åt dig.Äganderätt

Alla varor förblir Phone House egendom till dess att full betalning erlagts. Betalning definieras som kontanta medel och/eller underskrivet och inskickat abonnemangsavtal.

PRODUKTGARANTI


Phone House lämnar samma garantitid och garantivillkor som respektive tillverkare. Se din instruktionsbok eller kontakta tillverkaren för ytterligare information om garantitid och garantivillkor för just din produkt.
Ett fel som uppstått utan synbar anledning och som kan härledas till produkten själv eller tillverkningen åtgärdas utan kostnad för dig som kund under garantitiden. Alla fel är inte ursprungsfel, och täcks därmed inte av garantin, t ex inte yttre åverkan på produkten i form av tapp-, stöt-, eller vätskeskador.

14 DAGARS ÖPPET KÖP

Phone House erbjuder öppet köp i 14 dagar från inköpsdatum (datum på kvitto) om inget annat anges och gäller alla produkter (undantaget värdebevis och presentkort) i Phone House sortiment inklusive abonnemang,som inhandlats i någon av våra butiker eller via vår fältförsäljning.  

Enligt distansavtalslagen är du som handlar produkter på postorder, via telefon eller Internet berättigad till ångerrätt. Detta innebär att du har rätt att returnera oanvänd vara inom 14 dagar efter mottagandet. Mer information om distansavtalslagen hittar du genom att klicka här.

Vid återlämnandet ska förpackningen vara obruten/plomberad och produkten (inkl förpackningen) ska vara i nyskick. Nytecknade abonnemang får inte vara aktiverade/använda.
Öppet köp/ångerrätt/bytesrätt gäller alltså inte om du har använt vår Startklar-tjänst.

En vara kan återlämnas kostnadsfritt i valfri Phone House butik eller skickas in till


Returadress:
Phone House
Att: Returavdelningen
Box 4161
131 34 NACKA

Väljer du att skicka in varan svarar du som kund för returfrakten. Från det att vi mottagit den fullständiga varan i obruten förpackning, återbetalas ordervärdet inom 30 dagar.

- Kvittot måste bifogas returen
- Förpackningen ska vara obruten och varan ska vara i nyskick
- Ånger eller öppet köp måste åberopas inom 14 dagar från mottagandet

Om ovanstående punkter ej uppfylls, godkänns ej din retur och varan returneras till dig och du debiteras för fraktkostnaden.

Om du känner dig osäker eller har frågor om din retur, var god kontakta vår Kundservice på 0771-99 10 00
Telefonväxel Måndag - Fredag 9:00-13:00
Chatt Måndag - Fredag 13:00-17:00

Öppet köp gäller ej juridiska personer. Eventuell återbetalning sker med samma betalsätt som säljtransaktionen. Observera! Vid portering / byte av operatör kan returen ta längre tid än normalt.

TRYGG E-HANDEL

Phone House AB är godkända av Trygg E-handel.

Syftet med Trygg e-handel är att skapa tydligare, enklare och enhetligare riktlinjer för vad som gäller vid e-handel - både för dig som konsument men även för e-handlaren.

När du ser en Trygg e-handelssymbol i anslutning till en e-handlare skall du kunna lita på att du kan handla tryggt och säkert i webbutiken.

Vad innebär Trygg E-handel?

Vem som helst får inte utnyttja Trygg e-handelssymbolen. Endast de e-handlare som garanterar att de lever upp till de uppsatta stadgarna har rätt att bära symbolen. Skulle en godkänd Trygg e-handlare bryta mot någon av stadgarna förlorar de rätten att bära symbolen. Bland annat innefattas högt ställda krav på tydlig information på hemsidan, garantiåtaganden och en finansiell säkerhet.

För mer information om Trygg E-handel kan du klicka här


Phone House
certifiering hos Trygg E-handel

FULLSTÄNDIGA KÖPVILLKOR